Coaching parto – Parir en parella

Próximas fechas: 

PRESENCIAL – 1 AGOSTO

PRESENCIAL 16 AGOSTO

PRESENCIAL 5 SEPTIEMBRE

PRESENCIAL 11 OCTUBRE

“Parir en pareja” es un intensivo de 8h de coaching para preparar el parto y el nacimiento enfocado a aquellas parejas que desean disfrutar de un parto normal en el ámbito hospitalario.

 PARIR EN PAREJA, EL ARTE DE ACOMPAÑAR

Una de las cuestiones que más preocupa a las mujeres es si seremos capaces de parir, de “aguantar”.

Muchas mujeres, tememos el momento del parto, por cultura, por educación, por malas experiencias cercanas o anteriores.

Este módulo va dirigido a parejas que quieran vivir el parto y nacimiento de su bebé de manera plena y feliz. Parir es un momento vital y debemos darle la importancia que se merece.

¡Vivir con alegría, parir con alegría! Sin miedo, sin ansiedad y con seguridad. Para poder llegar a este punto de bienestar, la información es básica, la sensación de seguridad nos la brinda una buena preparación, no sólo física sino también mental y emocional.

La mujer de parto necesita un entorno y ambiente de confianza, una voz conocida que le susurre al oído, una mano cálida que le masajee la espalda … y para ello en un entorno hospitalario que puede volverse , a veces, frío e impersonal, el acompañamiento de la pareja es básico. Es por esa razón que “Parir en pareja” el protagonismo recae no sólo en la mujer embarazada sino también en su pareja.

La mujer embarazada recibirá técnicas de gestión del miedo, indagaremos sobre sus preocupaciones, normalizaremos el parto como un proceso maravilloso, hablaremos de la respiración, relajación, del cocktail hormonal, de protocolos…

La pareja, además de estar aprendiendo toda la parte de la mujer (y viceversa), recibirá también técnicas de acompañamiento emocional y físico (masaje, caricias, miradas, empatía, acompañamiento …) para dar poder a la mujer en el momento más importante.

Hablaremos de ASERTIVIDAD, analizaremos los MIEDOS, aprenderemos a manejar el dolor, hablaremos de roles y aprenderemos de manera práctica técnicas de masaje, respiración, relajación entre otros.

El coaching para el parto es un curso muy práctico, vivencial e intenso.

El curso va enfocado sobre todo a ir a parir empoderadas, gestionando los miedos lo mejor posible y dando recursos al acompañante para dar el apoyo más auténtico, entendiendo que el parto y nacimiento es un proceso fisiológico, la fiesta de bienvenida más preciosa y potente de vuestras vidas.

Las dos últimas horas del día las reservamos al bebé ya nacido, el posparto inmediato, a la lactancia materna, a la estancia en la clínica, a la magia que sucede y lo que vendrá.

DURACIÓN CURSO EN GRUPO PRESENCIAL: 8h (en 1 dia)

PRECIO CURSO EN GRUPO: 175 € (Iva incl.)/ pareja (Incluye desayuno, merienda y contacto conmigo hasta 15 días después del parto)

+ info y preinscripciones: maretameva.blog@gmail.com

* Esta preparación al nacimiento es de carácter no sanitario y es complementaria a la educación prenatal impartida en el ámbito sanitario

PArir en parella

TESTIMONIOS:

“Una súper experiència recomanable 100%. Marxem del curs molt més segurs contents i amb moltes ganes de que arribi el gran dia i disfrutar-ho a tope. Marxem amb un missatge molt clar. Parir es un moment de felicitat!  moltes gràcies per tot!” – Gemma
“Per a mi fer el curs parir en parella va ser la descoberta d’una nova manera d’entendre el part. D’una banda, m’ha ajudat a coneixer millor el meu cos i a estar oberta a viure el meu part sense pors i sense dubtes. D’altra banda, he comprès que el paper del meu acompanyant és molt més essencial del que em pensava. Gràcies a aquest curs he afrontat el part com mai m’hagués imaginat. Vaig preparar el part en l’espai on em sentia més tranquil·la, escoltava tots els dies el meu cos i el meu petitó a la panxa, cada dia agafava més confiança en el l’ajut de la meva parella de cara al part. Arribat el dia l’Arnau va nèixer en un part on gràcies a conèixer millor el meu cos, les endorfines van ser les protagonistes, la meva parella va ser clau en el procés i em va ajudar moltissim tant a nivell físic com moral i aprenentatges del curs que jo havia interioritzat em van ajudar a estar més relaxada per exemple recordar que entre l’expulsió del cap i del cos del nadó les contraccions es distancien em van permetre viure aquell temps sense angoixa i deixant que fos el meu cos qui em dongués la senyal. Em sento molt agraïda, primer perque m’ho vaig passar molt bé al curs, segon perquè vaig conèixer gent molt maca i per acabar perquè m’ha ajudat a trobar el part que jo volia, que dic!, millor del que jo m’hagués imaginat mai i AMB ALEGRIA !.”
“El curs sobre post part, ha estat molt útil i efectiu. D’una banda ens ha fet replantejar-nos que el postpart es pot fer de moltes maneres i d’altra banda, ens ha empoderat, es a dir, que ens ha motivat per buscar la fórmula de postpart que necessitavam i ens ha donat les eines i la força per portar-ho a terme gestionant correctament les ressistències d’aquells que volen si o si fer la visita i agafar al nadó. És difícil l’equilibri entre els desitjos de la gent del teu entorn i les necessitats de la mare i el nadó. En aquest sentit, el curs, ens va donar idees i recursos que ens han permés viure el postpart amb la intimitat que necessitàvem. Només puc agraïr tot el que m’ha aportat aquest curs en la vivència dels primers dies de l’Arnau fora de la panxa en intimitat, i molt respectada pel meu entorn que m’ha donat el temps i l’espai per sentir el desig de l’arribada de les visites amb molta il·lusió.

“Estem immensament feliços d’haver FET el curs de parir en parella. No sabem com hauria sigut el part sense haver-ho FET … però al Sortir d’Aúpali vam tenyir la Sensació que alguna cosa havia canviat, que tot era més especial. Vam encarar el dia vaig sentir 1. Ho vam viure Molt intensament. Les carícies de cap a peus, a els Ànims il ‘empatia, no Deixar de dir-nos “ho aquestes de fent molt be”, o de fermen silenci Quan Educàlia i a els Trucs paper dolor com a els apretons de maluc Quan venia la contracció! Sense ELLS no ho hauriem aguantat ni 5 minuts. Fer el curs va ser Fer-ens un gran regal! “

“Des de sempre he sabut que volia 1 part respectat i en el qual pogues ser-hi present la meva parella. Gràcies al curs de “Parir en parella” impartit  per la Cris el meu company va aprendre un munt de tècniques que varem poder posar en pràctica des que vam sortir d’allà Fins el dia de l’part. Vam poder Comprendre i Entendre quin era el paper de l’Altre en AQUEST porocès meravellós que és l’Embaràs i el part. I he de reconeixer que si no haguèssigut per ell i paper que va aprendre no hagues pogut portar tan bé el procès de dil·latació. “

“Un 10 per AQUEST curs, cent per cent recomanable, portat amb Molta professionalitat, Molta empatia cap a Totes els Parelles enllà presents i els Diferents maneres en els que voliem parir i com sempre amb la Cris Moe, amb humor del bo.”

Volíem un part respectat, feliç, íntim, el nostre, si tot anava bé no medicalitzat. Vam fer el curs del centre de salut i va ser útil però sentíem que no era exactament això el que necessitàvem.
Ens volíem donar poder i sentir confiança en nosaltres.

… I ens van parlar de la Cris i l’Aúpali ….

Em vaig passar un dia i sense adonar-me ja estava al sofà vermell parlant còmodament amb Cris com si estigués a casa !!! I vaig sortir amb un llibre recomanat, molta energia positiva i decidida a fer el curs de preparació al part per parelles.

… I si! El curs va donar resposta al que q buscàvem! D’una manera dinàmica, divertida, propera, personalitzada i original vam sortir amb plena confiança amb nosaltres i il·lusionats per fer el part que desitjàvem (i també preparats per si no podia ser acceptar el que vingués).

I la veritat és que hem tingut un SÚPER PART preciós preciós preciós !!! Amb un fill preciós preciós preciós com una estrella …!

Mil gràcies Cris !!!!!!! ..de tot cor!